Merius Tour de France Poule

Het is eindelijk weer zo ver: de Merius Tour de France Poule is geopend! Als echte fan van de Tour de France kunt u waarschijnlijk niet meer wachten tot de renners van start gaan op 26 juni. Bent u zeker van uw zaak en denkt u te weten wie de tour dit jaar gaat winnen? Of vindt u het leuk om de tour zo nu en dan te volgen, maar is het voor u eigenlijk een wilde gok om de felbegeerde winnaar aan te wijzen? Hoe dan ook, wegens onze mooie prijzen is het altijd de moeite waard om mee te spelen. En daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke leuk! U kunt zich opgeven als individu of als ploeg, samen met uw collega’s.

Mooie prijzen

Speelt u mee? Dan maakt u kans op een officiële gele trui óf een betekenisvolle, sportieve uitdaging.*

Speel gratis mee! 

Win extra prijzen

Als u meespeelt, vindt u de tussenstand regelmatig terug op onze LinkedIn pagina. Ook wordt de uiteindelijke winnaar hier bekend gemaakt.

Daarnaast vindt u hier elke dinsdag tijdens de Tour de France een prijsvraag waarmee adviseurs die zijn aangesloten bij Merius Hypotheken kans maken op leuke Tour de France prijzen!

Volg Merius op LinkedIn

Win een officiële Gele trui óf een sportieve uitdaging!

Doet u mee?

Meedoen met de Merius Tour de France poule is simpel, snel en duidelijk. En gratis!

  1. Meld u aan via onderstaande button of via Poules.com/Meriushypotheken;
  2. Geef uw 15 favoriete renners en 5 reserves op. Deze zijn ingedeeld in vier categorieën; dat maakt het spel nog spannender;
  3. Volg ons op LinkedIn; hier maken we tussenstanden bekend en geven we extra prijzen weg.

* Alleen tussenpersonen en advieskantoren waarmee Merius Hypotheken samenwerkt kunnen de officiële Gele Trui of sportieve uitdaging winnen. Niet-tussenpersonen winnen een Tour de France pakket.

Ik doe mee met de Merius Tour Poule

Terug naar overzicht