Fenerantis B.V.

Merius Hypotheken is onderdeel van Fenerantis B.V. dat weer een dochteronderneming is van CMIS Group, eigenaar van onder meer De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Samen hebben we decennia aan ervaring in de hypotheekbranche; dat geeft vertrouwen.

Over Fenerantis B.V.

Merius is een handelsnaam van Fenerantis B.V.

Fenerantis B.V. bezit een AFM vergunning(12043427) voor het aanbieden en bemiddelen van hypothecair en consumptief krediet. Fenerantis B.V. is een onderdeel van CMIS Group en aangesloten bij de VFN, BKR, KiFiD, NHG en HDN. Fenerantis B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is geregistreerd onder nummer 62473492.

Over CMIS Group

CMIS Group is een Multi Asset Servicer en biedt via haar dochteronderneming Adaxio het volledige pakket van Servicing aan zoals Acceptatie (Loan Origination), Klantbeheer (Customer Service), Bijzonder beheer (Special Servicing) en Loan en Portfolio Servicing.

Naast de Servicing activiteiten behoren vooraanstaande franchiseformules zoals De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur tot CMIS Group. Verdeeld over enkele honderden kantoren in Nederland verlenen onze franchisenemers onafhankelijk financieel advies aan consumenten. Deze unieke combinatie van Servicing en een distributienetwerk met onafhankelijke advieskantoren biedt investeerders uitstekende mogelijkheden om in de Nederlandse hypotheek – en consumptief kredietmarkt te investeren.

CMIS Group is gevestigd in Amsterdam en Wiesbaden (Adaxio AMC GmbH) en heeft meer dan € 5.1 mrd. aan Europese Assets onder beheer. Verder bezit CMIS Group Fitch ratings voor Primary Servicing (RPS2), Residential Special Servicing (RSS+2) en Master Servicing (MS2+) en is ISAE 3402 type II gecertificeerd. Er werken bij CMIS Group meer dan 150 medewerkers.

  • Aantrekkelijke rentes
  • Automatische rentedaling
  • Korte verwerkingstijden

Graag een Merius Hypotheek aanvragen?

Vind een adviseur