Fenerantis B.V.

Merius Hypotheken is onderdeel van Fenerantis B.V. dat weer een dochteronderneming is van Ingage, eigenaar van onder meer De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Samen hebben we decennia aan ervaring in de hypotheekbranche; dat geeft vertrouwen.

Over Fenerantis B.V.

Merius is een handelsnaam van Fenerantis B.V.

Fenerantis B.V. bezit een AFM vergunning (12043427) voor het aanbieden en bemiddelen van hypothecair en consumptief krediet. Fenerantis B.V. is een onderdeel van Ingage en aangesloten bij de VFN, BKR, KiFiD, NHG en HDN. Fenerantis B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is geregistreerd onder nummer 62473492.

Over Ingage

Ingage is een Multi Asset Servicer en biedt via haar dochteronderneming Adaxio het volledige pakket van Servicing aan zoals Acceptatie (Loan Origination), Klantbeheer (Customer Service), Bijzonder beheer (Special Servicing) en Loan en Portfolio Servicing.

Naast de Servicing activiteiten behoren vooraanstaande franchiseformules zoals De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur tot Ingage. Verdeeld over enkele honderden kantoren in Nederland verlenen onze franchisenemers onafhankelijk financieel advies aan consumenten. Deze unieke combinatie van Servicing en een distributienetwerk met onafhankelijke advieskantoren biedt investeerders uitstekende mogelijkheden om in de Nederlandse hypotheek – en consumptief kredietmarkt te investeren.

Ingage is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van CMIS Group. CMIS Group heeft meer dan € 5.1 mrd. aan Europese Assets onder beheer. Verder bezit Ingae Fitch ratings voor Primary Servicing (RPS2+), Residential Special Servicing (RSS2+) en Master Servicing (MS2+) en is ISAE 3402 type II gecertificeerd. Er werken bij Ingage meer dan 100 medewerkers.