Channel Distributie Manager Merius Hypotheken: Miranda van Rijswijk

Miranda van Rijswijk is sinds 2022 de nieuwe Channel Distributie Manager voor Merius Hypotheken. In deze nieuwe, pionierende rol is Van Rijswijk onder meer verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van partnerships met het intermediair voor de hypotheeklabels van Ingage, in het bijzonder Merius Hypotheken. Van Rijswijk kan hierbij leunen op een rijke ervaring als Partnership- en Channel Manager intermediaire distributie bij BNP Paribas Cardif, waar zij zich in 10 jaar tijd het vak volledig eigen maakte.

Haar natuurlijk DNA kenmerkt zich door een flinke dosis ondernemerschap en servicegerichtheid, kenmerken die ze voor Merius Hypotheken ten volle kan benutten voor het versterken van de partnerships met het intermediair. Haar uitgangspunt in deze nieuwe rol is dan ook dat ‘optimaal relatiemanagement de cruciale succesfactor is in het realiseren van gezamenlijke doelen in het bedienen van de hypotheekklant’.

Toptalent
Naast dat ze ondernemend en servicegericht is, houdt Van Rijswijk er een winnaarsmentaliteit op na, die zich ook openbaart in haar persoonlijke leven. Zo draait Van Rijswijk haar hand niet om voor een triatlon, waarvoor zij vrijwel dagelijks traint. “Om mijn hoofd leeg te maken en me mentaal op te laden voor mijn intensieve rol binnen de organisatie”, verklaart de Channel Distributie Manager voor Merius Hypotheken. Deze topsportmentaliteit ontwikkelde Van Rijswijk al in haar jeugd, toen ze als internationaal talent in de paardensport werd gezien.

Ambitie
Deze combinatie van wilskracht, lef en persoonlijke kwaliteiten vormt een stevige basis om de relatie met het intermediair te intensiveren. “Miranda zal veel betekenen in het realiseren van onze ambities om onze service te optimaliseren. Ik kan niet wachten samen met haar aan de slag te gaan. Met haar talent, kwaliteiten en persoonlijkheid heb ik er ook alle vertrouwen in dat zij deze verwachting zal waarmaken” aldus Tim Benschop, director Investment Solutions.

Terug naar overzicht