Wie zijn wij?

Duidelijk en voorspelbaar. Dat is wie wij zijn. Dit zie je terug in onze communicatie, dienstverlening én productaanbod. Het vormt ons DNA en geeft richting aan al onze activiteiten.  

In 2014 vroegen wij ons af of de samenwerking tussen geldverstrekker, financieel adviseur en consument efficiënter kon. De huizenmarkt stond op springen waardoor de consument het liefst zo snel mogelijk wilde weten wat hij kon lenen om zijn droomhuis te kopen. Helaas bleek een hypotheek aanvragen een ingewikkeld proces wat soms lang duurde. Het droomhuis ging hierdoor aan zijn neus voorbij.

Op 1 september 2016 kwamen wij met de oplossing voor dit probleem: Merius Hypotheken. In twee jaar tijd hebben wij laten zien dat wij ons duidelijk onderscheiden van andere aanbieders door een technologisch geavanceerd acceptatieproces. Hierdoor bieden wij duidelijkheid en voorspelbaarheid voor de klant en de adviseur. Doordat wij werken met duidelijke kaders zien wij snel of de klant een match is met Merius Hypotheken.

Onze heldere manier van werken, leidt tot een snelle en stabiele manier van betrouwbare dienstverlening die u en uw klant zekerheid geeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al op de hoogte van het laatste nieuws rondom Merius Hypotheken?

Merius Hypotheken is een handelsnaam van Fenerantis B.V. en onderdeel van CMIS Group

 

Fenerantis B.V.

Fenerantis B.V. biedt Nederlandse en buitenlandse investeerders aantrekkelijke mogelijkheden in nieuwe Nederlandse woninghypotheken. Via het Fenerantis Investor Platform kunnen meerdere investeerders op een eenvoudige en transparante wijze gelijktijdig in de door Fenerantis gedefinieerde risico-categorieën investeren.

 

CMIS Group

CMIS Group biedt het volledige pakket van servicing van hypotheken aan zoals acceptatie, klantbeheer, bijzonder beheer, reporting en master servicing. Naast de servicing activiteiten behoren vooraanstaande franchiseformules zoals De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur tot CMIS Group. 

  • Gecertificeerde accountmanager
  • Duidelijk acceptatiekader
  • Direct contact met acceptant

Benieuwd welke advieskantoren Merius Hypotheken aanbieden?

Bekijk onze adviseurs