De voordelen van Merius Hypotheken

Verlengingskosten per dag berekend

Verlengingskosten per dag berekend

Bij Merius Hypotheken worden de verlengingskosten niet per maand maar per dag berekend. Zo zorgen we ervoor dat uw klant niet teveel betaalt.

Laagste rente bij passeren

Laagste rente bij passeren

Bij Merius Hypotheken geldt het laagste rentepercentage bij passeren. Of dit nu het percentage uit het rentevoorstel is of die op het moment van passeren.

Geen opslag bij aflossingsvrij

Geen opslag bij aflossingsvrij

Merius Hypotheken rekent één rentepercentage ongeacht de hypotheekvorm. Wij rekenen ook geen opslag voor ondernemers en consumptieve financieringen.

Vragen over Merius Hypotheken? Neem contact met ons op Contact >

 

 

 

 

 

Merius Hypotheken, aangenaam

Merius Hypotheken is een ambitieuze geldverstrekker. Bij ons staan duidelijkheid en voorspelbaarheid centraal. Door het gebruik van nieuwe technologieën zorgen wij voor korte verwerkingstijden en duidelijke voorwaarden. Hiermee bieden wij u en uw klant zekerheid.

Kiest u voor een Merius Hypotheek? Dan kiest u voor duidelijke kaders waardoor u snel ziet of uw klant voordelig een Merius Hypotheek kan afsluiten. Geen kleine lettertjes, gewoon eerlijk én anders. Daarnaast bieden wij ook nog eens goede product-voorwaarden, aantrekkelijke rentes en service met een glimlach.

Wat leuk is, moet natuurlijk wel leuk blijven.

Merius Hypotheken, aangenaam. 

 

  • 24/7 rentevoorstel ontvangen
  • Modern aanvraagproces
  • Consumentenbond over Merius Hypotheken: '10 voor eerlijk risico-opslagbeleid'

Wilt u een samenwerking met ons aangaan?

Meer informatie