Samenwerken met Merius Hypotheken

Merius Hypotheken is een ambitieuze geldverstrekker. Wij zijn van mening dat de samenwerking tussen geldverstrekker, financieel adviseur en consument efficiënt moet zijn en daarom staan bij ons duidelijkheid en voorspelbaarheid centraal. Door het gebruik van nieuwe technologieën zorgen wij voor korte verwerkingstijden en duidelijke voorwaarden. 

 

Een duidelijke hypotheek

Merius Hypotheken werkt graag samen met adviseurs die adviseren op basis van juiste en gecontroleerde informatie, die effectief willen werken en hier vooral zelf in willen investeren. In samenwerking met dit type financieel adviseur kan Merius Hypotheken voor de klant en de adviseur een duidelijk en voorspelbaar hypotheekproces bieden.


Voordelen van samenwerken

Wanneer u kwaliteit levert, krijgt u daar ook kwaliteit voor terug. Zo krijgt u van ons binnen enkele minuten een rentevoorstel terwijl u nog met de klant aan de koffie zit.

 

> Neem contact met ons op 

 

Wij werken samen met onderstaande serviceproviders

  

 

 

Graag updates over Merius Hypotheken ontvangen? Bekijk het laatste nieuws op LinkedIn Volg ons >

De belangrijkste voordelen op een rij

Direct contact met acceptant

Direct contact met acceptant

Wanneer u belt, krijgt u direct een acceptant aan de lijn. Omdat zij Wft-gecertificeerd zijn, kunnen zij ook al uw inhoudelijke vragen direct beantwoorden.

24/7 rentevoorstel ontvangen

24/7 rentevoorstel ontvangen

Bij Merius Hypotheken kunt u elke dag, op elk moment van de dag een aanvraag doen én krijgt u binnen enkele minuten een rentevoorstel terug.

Korte verwerkingstijden

Korte verwerkingstijden

Merius Hypotheken werkt met duidelijke kaders waardoor de informatie van uw klant snel verwerkt wordt. Dit biedt u en uw klant zekerheid.

Aantrekkelijke rentes

Aantrekkelijke rentes

Merius Hypotheken biedt aantrekkelijke rentes. Houd de maandlasten van uw klant zo laag mogelijk door een passende hypotheekvorm te kiezen.

Gecertificeerde accountmanager

Gecertificeerde accountmanager

Merius Hypotheken heeft een WFT en FFP gecertificeerde accountmanager. Hierdoor is hij een goede sparringspartner met inhoudelijke kennis.

Tot 25% vergoedingsvrij aflossen

Tot 25% vergoedingsvrij aflossen

Bij Merius Hypotheken kan uw klant jaarlijks maar liefst 25% vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen.

  • Verlengingskosten per dag berekend
  • Duidelijk acceptatiekader
  • 24/7 aanvraag indienen

Graag samenwerken met Merius Hypotheken?

Neem contact op