Net als voorgaande jaren, is er ook dit jaar weer een Merius Tour de France Poule van start gegaan. Bent u een groot fan van de Tour de France en denkt u zeker te weten wie er gaat winnen? Doe dan vooral mee! Naast het feit dat het ontzettend leuk is om mee te doen, maakt u ook kans op mooie prijzen.

Merius Tour Poule: doet u mee?

Bent u een groot fan van de Tour de France en bent u ervan overtuigd de winnaar van 2021 te weten? Of heeft u geen enkel idee wie er met die felbegeerde titel vandoor gaat? Het is hoe dan ook altijd leuk om mee te doen met onze Poule en om te zien of uw voorspellingen waarheid worden. Daarnaast maakt u als tussenpersoon ook nog eens kans op een officiële Gele Trui óf een betekenisvolle, sportieve uitdaging. Wat deze sportieve uitdaging precies is, blijft nog even een verrassing. U kunt zich nu al inschrijven tot 26 juni, wees er dus op tijd bij!

Speel gratis mee!

Maak kans op extra prijzen

Als u meedoet met de Poule, is het handig om onze LinkedIn pagina regelmatig te bezoeken of om ons te volgen. Hier houden we namelijk de tussenstanden bij en maken we de uiteindelijke winnaar bekend.

Zodra de Tour de France van start gaat op 26 juni, zullen wij elke week gedurende de Tour op onze LinkedIn pagina een interessante vraag met betrekking tot de Tour stellen. Als u deze vraag goed beantwoord maakt u kans op extra prijzen.

Volg Merius op LinkedIn

Doet u mee?

Meedoen met de Merius Tour de France poule is simpel, snel en duidelijk. En gratis!

  1. Meld u aan via onderstaande button of via Poules.com/Meriushypotheken;
  2. Geef uw 15 favoriete renners en 5 reserves op. Deze zijn ingedeeld in vier categorieën; dat maakt het spel nog spannender;
  3. Volg ons op LinkedIn; hier maken we tussenstanden bekend en geven we extra prijzen weg.

* Alleen tussenpersonen en advieskantoren waarmee Merius Hypotheken samenwerkt kunnen de officiële Gele Trui of sportieve uitdaging winnen. Niet-tussenpersonen winnen een Tour de France pakket.

Ik doe mee met de Merius Tour Poule