Merius Hypotheken fietst de Charity Ride van het Leontienhuis

Bij Merius Hypotheken geloven we dat iedereen sterker wordt en succes kan behalen, zolang je maar de handen ineen slaat en goed samenwerkt. Met het eigen team, maar ook met partners, klanten en gelijkgestemden. Daarom brengen wij ook dit jaar weer een team bijeen en doen wij mee aan de Charity Ride van het Leontienhuis. Fietst u met ons mee om geld in te zamelen voor dit goede doel?

Samen staan we sterker

Merius Hypotheken is een jonge speler in de hypothekenmarkt, maar met een groot hart. Eén dat klopt voor sport, samenwerken en de samenleving. Daarom zijn we in 2021, het jaar waarin Merius Hypotheken haar eerste lustrum vierde, gestart met een aantal sportieve projecten waarmee we jongeren verder wilden helpen. Door jeugdsportteams te sponsoren, een donatie te doen aan Vianenburg van het Leger de Heils in Amsterdam én geld op te halen en te doneren via de Charity Ride van het Leontienhuis, hebben we geprobeerd jong en oud samen te brengen.

Charity Ride

Bij het Leontienhuis pakken ze de eetstoornisproblematiek in Nederland aan, door mensen met een eetstoornis en hun naasten te coachen naar herstel. Het Leontienhuis is grotendeels afhankelijk van donateurs. Zonder deze mensen en bedrijven kunnen ze simpelweg niet bestaan. Dat is keihard nodig, want wist je dat een eetstoornis de meest dodelijke psychische stoornis is? Om al die meiden, vrouwen, jongens en mannen in Nederland met deze heftige ziekte te coachen naar herstel, hebben ze jouw steun nodig.

Help jij mee?

Op zondag 1 oktober 2023 rijdt Merius Hypotheken weer mee met de Charity Ride om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Leontienhuis en mensen met eetstoornissen. Een team van medewerkers en zakelijke relaties van Merius Hypotheken haalt de racefiets uit de schuur en fietst mee met de Charity Ride. Helpt u ook mee? Tijdens het SEH Congres is Merius Hypotheken aanwezig. U kunt op onze stand een rondje fietsen voor het goede doel. Hebt u interesse om mee te doen? U kunt tijdens SEH Congres uw gegevens achterlaten of ons mailen om op 1 oktober mee te rijden met de Charity Ride van het Leontienhuis.