Merius Tour Poule

Speel mee met de Merius Tour Poule!

De Tour de France is dit jaar spannender dan ooit: oud-winnaars Chris Froome en Geraint Thomas doen niet mee, de Nederlandse renners zijn niet in bloedvorm en ja, hoe rijdt je eigenlijk een Tour de France tijdens de coronacrisis? Weet u wie de Ronde van Frankrijk in 2020 kan winnen?

Eenzaam aan de top

Als u het denkt te weten, doe dan vooral mee met de Merius Tour de France poule. Want ook die wordt spannend. U speelt namelijk om een officiële Merius Gele Trui*.

Speel gratis mee!

Win extra prijzen

Als u meespeelt, vindt u iedere vrijdag op de LinkedIn pagina van Merius de tussenstand. Ook wordt de uiteindelijke winnaar via LinkedIn bekendgemaakt.

U vindt hier elke dinsdag tijdens de Tour de France een prijsvraag waarmee adviseurs die zijn aangesloten bij Merius Hypotheken kans maken op leuke Tour de France prijzen!

Volg Merius op LinkedIn

Win een officiële Gele Trui!

Meedoen is heel eenvoudig:

  • Meld u vóór 29 augustus aan door op de button links te klikken
  • Geef uw 15 favoriete wielrenners op, 3 reserves en bepaal de koploper. En voorspel welke renners de top 3 vormen na drie belangrijke etappes.
  • Volg ons op LinkedIn voor tussenstanden en prijsvragen
  • Geniet van de Tour de France!

* Alleen tussenpersonen en advieskantoren waarmee Merius Hypotheken samenwerkt kunnen de officiële Gele Trui winnen. Niet-tussenpersonen winnen een Tour de France pakket.

Terug naar overzicht