Je maximale leenbedrag berekenen

Wil je weten hoeveel je maximaal kunt lenen voor de aankoop van je droomhuis? Merius Hypotheken helpt je hierbij door alvast een indicatie te geven van jouw maximale lening.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je wilt graag weten hoeveel je maximaal kunt lenen voor de woning van je dromen. Want kun je dat huis of die verbouwing eigenlijk wel betalen? Merius Hypotheken helpt je hier graag bij en heeft een overzichtelijke rekentool voor je.

Bereken je maximale hypotheek

Bereken hieronder wat jij maximaal kunt lenen aan de hand van jouw eigen inkomen en het inkomen van jouw partner. Aan de uitkomst kunnen geen rechten worden ontleend.

Liever samen met een hypotheekadviseur jouw maximale hypotheekbedrag berekenen? Maak dan een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Kun je je huis met overwaarde verkopen?

Kom er met de onderstaande berekentool achter wat jouw maximale hypotheek zal zijn als je huidige huis verkoopt of hebt verkocht. Aan de uitkomst kunnen geen rechten worden ontleend.

Doorstromen naar een ander huis

Ik heb mijn hypotheek berekend, en nu?

Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap waar veel bij komt kijken. Daarom vindt Merius Hypotheken het belangrijk dat jij een goede keuze voor de toekomst maakt. Laat je daarom begeleiden door een onafhankelijke en deskundige hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur kan jou na het maken van deze berekening meer uitleg geven over wat de mogelijkheden zijn wanneer je een huis wilt kopen of wanneer je al een trotse eigenaar van een woning bent.

Ook kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur als je een Merius Hypotheek wilt aanvragen. De hypotheekadviseur neemt dan jouw persoonlijke situatie door, want pas als de adviseur dat weet, kan hij of zij jouw exacte hypotheek berekenen en een financieel advies geven dat bij jou past. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur bij jou in de buurt? Vind een adviseur via onze adviseurzoeker.

Graag een Merius Hypotheek aanvragen?

Maak een afspraak