Portal van Merius Hypotheken

Wilt u ook altijd en overal inzicht krijgen in uw hypotheek? Dat kan nu met de portal van Merius Hypotheken! Hier kunt u ook de Aflossingsvrije Hypotheekcheck doen als u een aflossingsvrije hypotheeklening hebt of declaraties indienen als u een Bouwdepot hebt.

Merius Hypotheken heeft een klantenportal ontwikkeld, waarmee u altijd inzicht hebt in uw hypotheek. Daar ziet u wanneer de eerstevolgende incasso ongeveer plaatsvindt, hoeveel u tot nu toe hebt afgelost en wat de hoogte van uw hypotheekrente is.

Declareren uit het bouwdepot

Hebt u een Bouwdepot van Merius Hypotheken? Dan kunt u er ook voor kiezen om declaraties voortaan digitaal in te dienen. Dat scheelt veel papieren rompslomp! Bovendien krijgt u hier ook inzicht in de hoogte van uw bouwdepot en ziet u of een factuur is goed- of afgekeurd (en waarom).

Aflossingsvrije Hypotheekcheck

Hebt u een aflossingsvrije lening of leningdeel? Daarvoor betaalt u elke maand hypotheekrente en hoeft u niets af te lossen. Aan het economische einde van de looptijd moet u deze hypotheekschuld echter wel volledig aan ons terugbetalen of oversluiten naar een andere geldverstrekker. Hebt u hier al rekening mee gehouden? Het is verstandig om nu al te weten of u uw aflossingsvrije hypotheek kunt aflossen of oversluiten na de einddatum van deze lening. Daarvoor heeft Merius Hypotheken een Aflossingsvrije Hypotheekcheck ontwikkeld. Op basis van uw (te verwachten) AOW- en pensioeninkomen, uw huidige woningwaarde en hypothecaire leningen, kunt u berekenen of u aan het einde van de looptijd uw aflossingsvrije hypotheek kunt aflossen of oversluiten.

Klantenportal van Merius Hypotheken

U kunt deze Aflossingsvrije Hypotheekcheck raadplegen via onze nieuwe klantenportal. Met deze beveiligde portal hebt u, waar en wanneer u maar wilt, inzage in uw (financiële) gegevens met betrekking tot uw Merius Hypotheek.

Om deze applicaties en gegevens te kunnen raadplegen, hebt u eerst toegang nodig tot de portal van Merius Hypotheken. Klanten van wie wij een geldig e-mailadres en mobiel telefoonnummer hebben, ontvangen binnenkort van ons een e-mail met daarin informatie over hun account. Ook leest u daarin hoe u de eerste keer en de volgende keren kunt inloggen met uw e-mailadres, mobiele telefoonnummer en een (zelfgekozen) wachtwoord.