Merius on Tour

#Minder stress met Merius

Merius Hypotheken ging begin september 2019 on tour om onze derde verjaardag te vieren. En wie jarig is, trakteert! Daarom boden we gedurende een week in een speciale Merius-bus ontspannende 4D-sessies aan aan consumenten en onze klanten en relaties. De reacties waren meer dan lovend.

Ontspannen in winkelcentra

Op zaterdag 7 september namen we bijvoorbeeld componist Daniël Schotsborg en dj Francesco Robustelli mee naar de winkelcentra Maxis in Muiden (net onder Amsterdam) en The Wall in Utrecht. Zij hebben een rustgevend muziekstuk gecomponeerd, compleet met geluidseffecten, waarvan je tot rust kon komen. De VR-bril met 3D-beelden en lichteffecten en de Subpac, die vibreerde op de lage tonen van het muziekstuk, zorgden er exra voor dat de deelnemers zich konden ontspannen.

Relaxen met relaties

Omdat wij onze samenwerkingspartners ook wat rust gunnen, zijn we ook langsgegaan bij enkele relaties. Hoewel het moeilijk ontspannen is tijdens een drukke werkdag, is het veel mensen toch gelukt om even uit de hectiek te stappen. Het enthousiasme was in elk geval net zo groot als de nieuwsgierigheid. Dank daarvoor!

Terug naar overzicht