Een hypotheek voor doorstromers

Denk je erover om een ander huis te gaan kopen? Ook dan biedt Merius Hypotheken een passende hypotheek. Speciaal voor doorstromers bieden wij de Overbruggingslening en de Verhuisregeling. Zo zorgen we er samen met jou en jouw financieel adviseur voor, dat ook in jouw nieuwe huis jouw hypotheek bij jou past.

 

Overbruggingslening

Heb je je huidige woning al verkocht en wil je de overwaarde gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning? Dan kan het zijn dat de overwaarde van jouw oude woning nog niet beschikbaar is voordat je jouw nieuwe woning gaat kopen. Voor veel mensen is het niet mogelijk om dit bedrag uit eigen spaargeld voor te schieten. Bij Merius Hypotheken bieden we voor deze situatie een oplossing. Het is namelijk mogelijk om een tijdelijke, aflossingsvrije hypotheek (naast de hypotheek die je bij ons afsluit voor je nieuwe woning) af te sluiten. Dit noemen wij een Overbruggingslening. Op deze manier is het mogelijk om je overwaarde alvast te gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning. 


Wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met jouw financieel adviseur.

 

Verhuis je hypotheek mee!

Ben jij tevreden over je Merius Hypotheek en wil je die graag meenemen naar jouw nieuwe woning? Dat kan! Merius Hypotheken biedt bestaande klanten de mogelijkheid om de huidige hypotheek mee te verhuizen naar de nieuwe woning. Op die manier kun je blijven profiteren van je lage huidige rente. 

Hoe dit werkt? De verhuisregeling betekent dat je het rentepercentage van jouw oude leningde(e)l(en) bij Merius Hypotheken meeneemt naar de lening op jouw nieuwe woning. Voor jouw nieuwe lening gelden dan de afspraken over de hoogte van de rente voor de resterende looptijd van de rentevaste periode van jouw oude leningdeel verstrekt door Merius Hypotheken. Voor de precieze uitleg verwijzen we je graag naar de Algemene Voorwaarden.

Maak een afspraak met jouw financieel adviseur om de mogelijkheden door te nemen.

  • ORV niet verplicht
  • Tot 25% kosteloos aflossen
  • 2e hypotheek mogelijk

Graag een Merius Hypotheek aanvragen?

Vind een adviseur