Ik wil mijn gegevens wijzigen

Als je een nieuw telefoonnummer, e-mailadres of rekeningnummer hebt, willen we dat graag weten. Zo kunnen we je namelijk nog beter van dienst zijn, nu en in de (nabije) toekomst. Je kunt je gewijzigde persoonsgegevens zelf aan ons doorgeven.

Ik wil mijn rekeningnummer wijzigen

Als je je rekeningnummer wil wijzigen, kun je ons een e-mail of een brief sturen. Voor het wijzigen van jouw rekeningnummer hebben wij de volgende documenten nodig:

Missen wij documenten of zijn de documenten niet goed ingevuld? Dan nemen wij contact met je op om de ontbrekende informatie op te vragen.

Is alles compleet? Dan krijg je van ons een bevestiging van de wijziging van je rekeningnummer per e-mail.

Het ingevulde formulier en de gevraagde documenten kun je versturen per e-mail naar klantenservice@meriushypotheken.nl of per post naar:

Merius Hypotheken
Postbus 37684
1030 BH Amsterdam

Ik wil mijn adres wijzigen

Als je je adres wil wijzigen, kun je ons een e-mail of een brief sturen. Voor het wijzigen van jouw adres hebben wij de volgende documenten nodig:

Het ingevulde formulier en de kopie van het legitimatiebewijs kun je versturen per e-mail naar klantenservice@meriushypotheken.nl of per post naar:

Merius Hypotheken
Postbus 37684
1030 BH Amsterdam

Ik wil mijn contactgegevens wijzigen

Heb je een nieuw mobiel nummer of een ander e-mailadres? Ook dat kun je zelf doorgeven aan Merius Hypotheken. Stuur een mailtje met je oude en nieuwe gegevens én je leningnummer naar klantenservice@meriushypotheken.nl.