Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je wilt graag weten hoeveel je maximaal kunt lenen voor de woning van je dromen. Want kun je dat huis of die verbouwing eigenlijk wel betalen? Merius Hypotheken helpt je hier graag bij en heeft een overzichtelijke rekentool voor je. Bereken hieronder een indicatie van wat jij maximaal kunt lenen aan de hand van jouw eigen inkomen en het inkomen van jouw partner. Ook geeft het een indicatie van jouw bruto maandlasten. Aan de uitkomst kunnen geen rechten worden ontleend.

Liever samen met een hypotheekadviseur jouw maximale hypotheekbedrag berekenen? Maak dan een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt

Deze indicatieve berekening is gebaseerd op een annuïteitenhypotheek met een risicoklasse van >90% van de marktwaarde, een rentevaste periode van 10 jaar en een rente van 1,84%. Wanneer je 'Met NHG' aanvinkt, is de berekening gebaseerd op een rente van 1,29% en een rentevaste periode van 10 jaar. De maandlast betreft een bruto bedrag inclusief aflossing en rente.

Hoeveel kan ik lenen?
€ 0,-
1 jaar
€ 0,-
5 jaar
€ 0,-
10 jaar
€ 0,-
20 jaar
€ 0,-
30 jaar
Rentevaste periode
Maximale hypotheek
€ 0 o.b.v. 10 jaar rentevast
Mijn maandlasten
€ 0

Ik heb mijn hypotheek berekend, en nu?

Het afsluiten van een hypotheek is een grote stap waar veel bij komt kijken. Daarom vindt Merius Hypotheken het belangrijk dat jij een goede keuze voor de toekomst maakt. Laat je daarom begeleiden door een onafhankelijke en deskundige hypotheekadviseur. Een hypotheekadviseur kan jou na het maken van deze berekening meer uitleg geven over wat de mogelijkheden zijn wanneer je een huis wilt kopen of wanneer je al een trotse eigenaar van een woning bent.

Ook kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur als je een Merius Hypotheek wilt aanvragen. De hypotheekadviseur neemt dan jouw persoonlijke situatie door, want pas als de adviseur dat weet, kan hij of zij jouw exacte hypotheek berekenen en een financieel advies geven dat bij jou past. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur bij jou in de buurt? Vind een adviseur via onze adviseurzoeker

  • ORV niet verplicht
  • Passende hypotheek voor iedereen
  • Korte verwerkingstijden

Graag een Merius Hypotheek aanvragen?

Maak een afspraak