Digitaal ondertekenen van het hypotheekaanbod

Merius Hypotheken vindt dat het krijgen van een hypotheek zo duidelijk, overzichtelijk en aangenaam mogelijk moet verlopen. Waar het kan, digitaliseren we ons acceptatieproces. Zo ontvang je binnen een paar uur een rentevoorstel van ons en lezen we de door jou aangeleverde documenten zo veel mogelijk digitaal uit. Dat scheelt jou weer tijd!

Digitaal ondertekenen

Om diezelfde reden hebben we ook het ondertekenen van het hypotheekaanbod aangepast: dat kun je nu ook digitaal doen. Wanneer onze acceptanten je hypotheekaanvraag hebben beoordeeld en goedgekeurd, kunnen we je een aanbod doen. Normaal gesproken ontving je dat via je adviseur en kon je dat bij hem of haar fysiek ondertekenen. Maar dat kost jou en je adviseur wel (veel) tijd, moeite én papier.

Ondertekenen.nl

Daarom sturen we je onze nieuwe klanten voortaan een e-mail, met daarin een link naar Ondertekenen.nl, waar je het hypotheekaanbod vindt. Dat kun je pas bekijken, nadat je je hebt geïdentificeerd via iDin; dit gaat via de inlogmethode van je bank.
Wanneer je het hypotheekaanbod hebt gelezen en goedgekeurd, accepteer je het via je smartphone, tablet of laptop. Het ondertekenen van je hypotheekaanbod is met een paar klikken gebeurd en kun je doen waar en wanneer je maar wilt.

Maar als je niet digitaal wilt of kunt ondertekenen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je het hypotheekaanbod niet digitaal wilt of kunt beoordelen en ondertekenen. Als inloggen niet lukt, helpt Ondertekenen.nl je daarmee. En als je ons aanbod liever ondertekent op het kantoor van je adviseur, mag dat natuurlijk ook. Houd er wel rekening mee dat deze werkwijze jou en je adviseur meer tijd kost en dat dit het acceptatieproces kan vertragen.

Meer informatie

Wil je nog meer weten over Digitaal ondertekenen van je hypotheekaanbod? Bekijk dan de sectie Digitaal Ondertekenen in onze Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen