Brondata verzamelen: link niet beschikbaar

U hebt zojuist de link of QR-code gebruikt uit uw Rentevoorstel of de uitnodigingsmail van Merius Hypotheken; hiermee kunt u de persoonlijke gegevens verzamelen die diverse overheidsinstanties van u bewaren. Het is echter niet gelukt om onze applicatie te bereiken. Hieronder leest u waarom de link niet beschikbaar is en wat u eraan kunt doen.

Brondata verzamelen

Om te kunnen beoordelen of u een Merius Hypotheek kunt krijgen, hebben we gegevens van u nodig. U kunt veel digitaal verzamelen bij de Belastingdienst, MijnOverheid, UWV, MijnPensioenoverzicht en DUO, die gegevens noemen we Brondata. Om deze veilig en eenvoudig automatisch te verzamelen kunt u gebruikmaken van een Merius-applicatie.

Link of QR-code niet beschikbaar

U kunt deze applicatie bereiken door de link of QR-code te gebruiken die in uw Rentevoorstel of de uitnodigingsmail van Merius Hypotheken is geplaatst. Dit hebt u zojuist geprobeerd en dit is helaas niet gelukt. Dit kan diverse oorzaken hebben.

De link of QR-code is wellicht niet meer geldig, omdat de deadline voor het versturen van uw Brondata is verstreken. Het kan ook betekenen dat u de Brondata al succesvol hebt verstuurd; u kunt het traject dan niet meer opnieuw doorlopen. Daarnaast kan er sprake zijn van een storing die ervoor zorgt dat de link of QR-code niet meer werken.

Wat te doen?

Als u uw Brondata (alsnog) wilt verzamelen en delen met de Merius-applicatie, verzoeken we u hierover contact op te nemen met uw financieel adviseur. Hij of zij kan dan een nieuwe link en QR-code bij ons aanvragen. Als wij uw verzoek kunnen honoreren, sturen wij u een nieuwe link en QR-code per e-mail toe.

Wanneer u uw Brondata liever zelf ophaalt bij de websites en portals van de diverse overheidsinstanties, kan dit ook. U dient deze gegevens vervolgens te delen met uw financieel adviseur, die ze weer naar Merius Hypotheken verstuurt. Houd er wel rekening mee dat deze route u, uw adviseur en Merius Hypotheken meer tijd en moeite kost en daarom het acceptatieproces kan vertragen.

Meer informatie?

Op deze pagina vindt u meer informatie over het verzamelen van Brondata.