Wie werken er bij Merius Hypotheken?

Merius Hypotheken kent weliswaar een volledig geautomatiseerd acceptatieproces, maar er werken natuurlijk ook veel mensen. Sterker nog: wij vinden dat onze mensen het verschil kunnen maken. Voor uw klanten, maar vooral voor u als adviseur.

Merius Hypotheken, aangenaam!

Ons verhaal begint bij CMIS Group, het moederbedrijf van Merius Hypotheken. Maar ook van de onafhankelijke ketens als De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, servicer Adaxio en Investment Solutions.

Investment Solutions

Zonder het kleine, maar effectieve team van Investment Solutions zouden wij niet bestaan; deze mensen zorgen er onder meer voor dat Merius Hypotheken aan haar financiering komt.
Want zoals u weet, is Merius Hypotheken geen bank met eigen vermogen. Investment Solutions maakt het mogelijk dat Europese bedrijven, zoals grote verzekeraars, asset managers en pensioenfondsen, geld kunnen investeren in de Nederlandse huizenmarkt. Met deze investeringen zorgt Merius Hypotheken er weer voor dat Nederlandse huishoudens een hypotheek kunnen krijgen. Zonder dit geld kan niet iedereen in Nederland worden voorzien van een hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning.

Mid Office Adaxio

Maar met wie hebt u nu te maken als een klant interesse heeft in een hypotheek van Merius? Met onze medewerkers van de afdeling Mid Office van Adaxio. Zij proberen u altijd met raad en daad bij te staan, zodat het acceptatieproces zo duidelijk en voorspelbaar mogelijk verloopt.

Al onze medewerkers geven kleur aan Merius – en daar zijn we blij om. Daarom stellen we met trots enkele medewerkers aan u voor.

Customer service

Team Back Office

Team Investment Solutions